top of page
villas-overzicht.jpg

6 Persoons vrijstaande villa's

JE WOONT MIDDEN TUSSEN BOS EN HEIDE, WEIDE EN WATER

15 PRACHTVILLA’S VAN STEEN OP JE EIGEN GROND

Laat even die ruimte om je heen tot je doordringen… zie jezelf eens diep die zuivere lucht inademen… In het ruime park 8Stone Villas bouwen we 15 vrijstaande stenen villa’s op een flink stuk eigen grond. 


We bouwen je woning ritmisch passend in het geheel, strak ook, en toch geeft het uiterlijk van de villa’s je een gevoel van zekerheid en geborgenheid. Hun rode baksteen oogt klassiek en die ene gevel van zwarte onderhoudsarme gevelplanken past naadloos in de natuurlijke bosachtige omgeving.

3.jpg

Er zijn twee verdiepingen en ook binnen ademt alles ruimte. En de prijzen zijn super redelijk: we bieden ze al aan vanaf €266.250,- exclusief BTW.


In de drie slaapkamers van de villa kun je makkelijk met z’n zessen vertoeven. Eén slaapkamer is op de benedenverdieping – handig als je ouder wordt want hier wil je nooit meer weg – op de tweede woonlaag vind je nog twee royale kamers.

Duurzaam en traditioneel, milieubewust, modern én toch een traditionele uitstraling: dat zijn de 8Stone Villas. We werken met geteste prefab onderdelen, op het dak vind je Hollandse dakpannen in combinatie met zonnepanelen, binnenin huis is alles perfect geïnstalleerd wat nodig is om die energie aan jezelf ten goede te laten komen.

We leggen je eigen tuin voor je aan, met een groene afscheiding, en je beschutte terras krijgt van ons een terrassen-set, zodat je volop over privacy en comfort beschikt. Gezeul met boodschappen of spullen is ook verleden tijd want bij je huis hebben we voor een eigen parkeerplek gezorgd.

villa-interieur.jpg
plattegrond.png

6 persoons vrijstaande villa vanaf €266.250,- excl. BTW

  • Prachtige stenen zespersoons-vakantiewoningen

  • Twee woonlagen

  • Drie slaapkamers waarvan één slaapkamer op begane grond voor als je ouder wordt of mindervalide bent

  • Op eigen grond met eigen parkeerplaats

  • Volledig eigen gebruik en mogelijkheid tot verzorgen van verhuur via Roompot 

  • Inclusief geheel verzorgde aanleg van je tuin en inrichting van je terras, met optie tot een compleet interieur pakket

  • Mogelijkheid tot financiering tot 75% van de koopsom

WIJ HEBBEN NOG ZO VEEL TE VERTELLEN OVER ONS PARK EN DE WONINGEN...

bottom of page