top of page
4.jpg
3_edited_edited.jpg

Villa's

Geniet van Natuurlijk Wonen - 15 Prachtvilla's op Eigen Grond!

Adem de zuivere lucht in, omringd door de schoonheid van bos, heide en weide. Ontdek het ruime 8Stone Villas park met 15 vrijstaande stenen villa's, elk gelegen op een flink stuk eigen grond.

Ervaar een harmonieus geheel - strakke en geruststellende villa's met een klassieke uitstraling dankzij de rode baksteen en zwarte onderhoudsarme gevelplanken die naadloos in de natuurlijke omgeving passen. Ontdek jouw plek van geborgenheid in dit prachtige landschap!

Ontdek Jouw Perfecte Zespersoons-Vakantiewoningen - Stijlvol en Comfortabel!

Twee Woonlagen

Ervaar ruimte en gemak op twee niveaus.

Drie Slaapkamers

Geniet van voldoende slaapplekken, met één slaapkamer op de begane grond voor extra gemak, als je ouder wordt of mindervalide bent.

Op Eigen Grond

Jouw stukje paradijs met een eigen parkeerplaats voor de deur.

Eigen Gebruik en Verhuur

Geniet volledig van jouw woning of maak gebruik van de verhuurmogelijkheden ons verhuurbedrijf.

Tuin & Terras

Wij zorgen voor een prachtige tuinaanleg en terrasinrichting. Kies voor het complete interieurpakket en laat je woning direct stralen!
gehele-park.png

Ruimte om te leven. Vanaf €85.000,-* excl. BTW

Laat je verrassen door twee verdiepingen die ruimte ademen. Onze super redelijke prijzen beginnen al bij € 85.000,- * excl. BTW.

Geniet van drie slaapkamers waarin je met 6 personen comfortabel kunt verblijven. Een benedenverdieping, ideaal voor 55+, en nog twee royale kamers op de bovenste woonlaag. Ontdek jouw ideale leefruimte bij ons!

 

Onze 8Stone Villas combineren duurzaamheid en traditie met een moderne twist, terwijl ze toch hun klassieke charme behouden. Met geteste prefab onderdelen en een slimme mix van Hollandse dakpannen en zonnepanelen op het dak, bieden we een milieubewuste en energie-efficiënte levensstijl.

Jouw eigen groene oase in de tuin, compleet met een privéterras en comfortabele tuinmeubels voor ultieme privacy en gemak. En met jouw eigen parkeerplek, behoort het gesjouw met boodschappen tot het verleden. Geniet van het beste van beide werelden bij 8Stone Villas!

Meer weten?

bottom of page