top of page

Betaalbaar en financierbaar

Financier jouw droomvakantie woning op 8Stone Villas met hulp van onze partner, ING Bank!

ING-partner-logos.png

Al vanaf het € 74.000* bent u de eigenaar van een nieuwbouw vakantiewoning met eigen grond! ING Bank kan tot 75% financieren op een vakantiewoning op ons park 8Stone Villas!

 
Stel je voor dat je jouw eigen recreatiewoning bezit op het prachtige 8Stone Villas-park. Vraag je je af of financiering binnen handbereik is? Het antwoord vind je in een persoonlijke financiële evaluatie, mogelijk gemaakt door ING. Laat ons je helpen de mogelijkheden te verkennen voor jouw droom vakantiewoning!

Neem nu contact op en ontvang rechtstreeks de contactgegevens van de ING experts die bekend zijn met dit prachtige project. Grijp deze kans en realiseer jouw vakantiedroom!

De juiste partner voor financiele zekerheid.

We zijn trots op onze samenwerking met ING Bank, de officiële partner van 8Stone Villas. Met ING kun je kosteloos een oriënterend hypotheekgesprek aanvragen. Tijdens dit gesprek brengen we je financiële situatie gedetailleerd in kaart, zodat je precies weet hoeveel je kunt lenen en wat je maandelijkse verplichtingen zullen zijn. Na dit gesprek ben je goed voorbereid op de volgende stappen.

Als je eenmaal een woning hebt toegewezen gekregen op ons park, staat ING klaar om je te assisteren bij het verkrijgen van de benodigde hypotheek. Neem direct contact met ons op, en we zullen ervoor zorgen dat je rechtstreeks in contact komt met de ING-hypotheekadviseurs die volledig bekend zijn met dit prachtige project. Samen maken we jouw dromen werkelijkheid.

huis-overhandigen.jpg

Wat je kan verwachten

Flexibele Financierings plannen

ING Bank biedt flexibele financieringsplannen die zijn afgestemd op de individuele behoeften van potentiële kopers.

Persoonlijk Advies

ING Bank biedt persoonlijke hypotheekadvies aan de 8Stone Villas klanten. Je kan erop vertrouwen dat deskundige adviseurs je begeleiden door het financieringsproces, je helpen bij het begrijpen van alle opties en je de beste financiële oplossing voor hun behoeften aanbieden.

Snelle Besluitvorming

ING Bank streeft naar een snelle besluitvorming met betrekking tot hypotheekaanvragen. Als potentiële koper kan je gerust zijn dat je snel erachter komt of je in aanmerking komt voor financiering.

Transparantie en Duidelijkheid

Er is altijd transparantie en duidelijkheid tijdens het financieringsproces. Jij als klant zal volledig op de hoogte worden gehouden gedurende het hele proces.

gehele-park.png

Investeer mee

Bouw je eigen investerings portofeuille

Investeer slim, investeer in jouw toekomst, en verdubbel jouw rendement met 8Stone Villas! Sluit je aan bij ons groeiende succesverhaal en maak van jouw droom een financiële realiteit!

We werken graag met je samen

We leggen je graag alle informatie en details persoonlijk aan je uit. 

uitleggen.png
bottom of page