top of page

Wij zijn 8Stone Villas

Verdubbel Jouw Rendement - Investeer in Jouw Toekomst!

stacks-of-coins-money-with-plants-sprout-on-top-2022-12-01-21-16-04-utc.jpg

Bij 8Stone Villas bieden we jou niet alleen een droomvakantiewoning, maar ook de unieke kans om jouw rendement te verdubbelen! Ontdek de voordelen van het investeren in ons prachtige vakantiepark.

Al vanaf €74.000* bezit je je eigen vakantiewoning op eigen grond.  

Investeer slim, investeer in jouw toekomst, en verdubbel jouw rendement met 8Stone Villas! Sluit je aan bij ons groeiende succesverhaal en maak van jouw droom een financiële realiteit!

huis-overhandigen.jpg

Wat je kan verwachten

Direct Rendement
 

Realisatie met Meer dan 20%: Jouw investering betaalt zich meteen terug! Profiteer van een direct rendement door de waardevermeerdering van jouw vakantiewoning vanaf het moment van realisatie.

Rendement via Verhuur

Geniet van een passief inkomen! Verhuur jouw vakantiewoning en ontvang tussen de 6% en 8% rendement op jaarbasis na het tweede jaar, terwijl je zorgeloos van je eigen vakantiehuis geniet.

Jouw Vakantieparadijs

Altijd Beschikbaar: Beleef onbeperkte vakanties in jouw eigen stenen vakantiewoning, wanneer het jou uitkomt. Het hele jaar door genieten, wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Professionele Verhuurpartner

Laat jouw vakantiewoning professioneel verhuren door een gerenommeerde partner in de recreatiebranche. Maximaliseer jouw rendement met een betrouwbare verhuurpartner.

Ecologisch en Duurzaam

Groene Investering: Investeer in een duurzame toekomst! 8Stone Villas wordt ecologisch aangelegd, waardoor jouw investering niet alleen goed is voor jou, maar ook voor het milieu.

Wellnessfaciliteiten

Onbeperkt Genieten: Ontspan en verwen jezelf in de nabijgelegen Fletcher Hotel Eese-Giethoorn wellnessfaciliteiten, op slechts 2 minuten loopafstand van jouw vakantieparadijs.

gehele-park.png

Investeer mee

Bouw je eigen investerings portofeuille

Investeer slim, investeer in jouw toekomst, en verdubbel jouw rendement met 8Stone Villas! Sluit je aan bij ons groeiende succesverhaal en maak van jouw droom een financiële realiteit!

We werken graag met je samen

We leggen je graag alle informatie en details persoonlijk aan je uit. 

uitleggen.png
bottom of page