top of page
Image-3.png
6_edited.jpg

Bungalows

Zon en Zorgeloze Privacy - Ontdek Onze 30 Prachtige Stenen Bungalows!

30 Vrijstaande Bungalows gelegen dicht bij de bosrand, omringd door natuur, bieden onze strakke en lichte gelijkvloerse bungalows een ware idylle, elk gelegen op een flink stuk eigen grond. Omarm jouw oase van rust, compleet met een zonovergoten terras.

Laat je betoveren door de elegante mix van rode, zwarte en bruine baksteen, terwijl de zwarte plankdelen het landelijke karakter van de bungalows benadrukken. Ontworpen door de beste interieurdesigners, geniet je van een zorgeloos verblijf.

Ontdek Jouw Perfecte Vierpersoons Vakantiewoningen

Prachtige Stenen Bungalows

Een paradijselijk verblijf voor vier personen in onze prachtige stenen vakantiewoningen.

Ideaal voor Gezin en Ouderen

Geniet van een gelijkvloerse bungalow, perfect voor gezinnen en ouderen of mindervaliden.

Twee Slaapkamers

Comfortabele slaapruimtes voor een heerlijke nachtrust.

Op Eigen Grond

Jouw persoonlijke plekje, met een eigen parkeerplaats.

Eigen Gebruik en Verhuur

Kies voor volledig eigen gebruik of verhuur jouw woning via ons verhuurbedrijf.
gehele-park.png

Comfort voor Jong en Oud!
Vanaf €74.000,-* excl. BTW

Betreed een wereld van serene idylle terwijl je onze 30 vrijstaande bungalows ontdekt, strategisch gelegen aan de rand van weelderig bosgebied, aan het uiteinde van ons park. Een strak en licht interieur, zorgvuldig samengesteld door getalenteerde interieurontwerpers, nodigt je uit voor een unieke ervaring. Omringd door je eigen weelderige tuin en een zonovergoten terras, bieden deze bungalows het perfecte toevluchtsoord.

De gevels van de bungalows sieren zich in drie smaakvolle kleurencombinaties van rode, zwarte en bruine bakstenen, terwijl de vierde gevel met zwarte plankdelen het landelijke karakter van de bungalows accentueert. Het speelse zonlicht dat door grote raampartijen binnenstroomt, tovert dagelijks betoverende licht- en schaduwspelletjes op de hoge muren van 2,80 meter hoogte, waardoor elke dag en elk uur uniek aanvoelen.

Privacy, ruimte, lichtheid en comfort vormen de essentie van deze ideale tweede woning.

De ingang leidt naar een royale woonkamer, waar je onmiddellijk wordt ondergedompeld in een gezellige sfeer. De onverwachte ruimte is verbluffend, dankzij het plafond dat bijna drie meter hoog is (2,80 meter), waardoor de leefruimte groter lijkt dan je zou verwachten. De dubbele openslaande deuren vergroten deze leefruimte nog verder, waardoor het terras, altijd badend in de zon, een naadloos verlengstuk lijkt te worden van de woonkamer.

In de inpandige berging, gelegen aan de rechterkant van de entree, zijn handige voorzieningen zoals zonnepanelen-elektrische warmwaterboilers en wasmachineaansluitingen slim geplaatst, zodat je optimaal kunt genieten van jouw exclusieve toevluchtsoord.

Meer weten?

bottom of page