top of page
Bungalows.jpg

4 Persoons vrijstaande bungalows

GENIET VAN ZON EN ZORGELOZE PRIVACY

30 Stenen bungalows op eigen grond

Al even idyllisch zijn de 30 vrijstaande bungalows die dicht tegen de bosrand verrijzen, in het achterste gedeelte van het park. Strak en licht, alles gelijkvloers ingericht door de beste interieur designers. Rondom de bungalow je eigen vrije tuin en een zonovergoten terras.

En wat een vrolijke aanblik bieden die drie smaakvolle gevels met hun patronen in rode, zwarte en bruine baksteen, terwijl de laatste gevel met die zwarte plankdelen het landelijk karakter van de bungalows onderstreept.  

6_edited_edited.jpg

Het speelse zonlicht dat door grote raampartijen binnenstroomt zorgt ervoor dat in je woning geen dag en geen uur hetzelfde is. Een tintelend spel van zonneschijn tovert dagelijks de vrolijkste licht- en schaduwpatronen op de hoge wanden, die overal 2.80m meten.

Privacy, ruimte, lichtheid en comfort zijn de kenmerken van deze ideale tweede woning.

De entree biedt toegang tot een ruime living; je stapt meteen het gezelligste woongedeelte binnen. Je wordt verrast dat het zo ruim is, want een plafond van bijna drie meter hoog (2.80m) oogt aanzienlijk ruimer dan je zou verwachten. 
De dubbele openslaande deuren geven je het gevoel dat die living onmiddellijk dubbel zo groot wordt, want nu lijkt het terras (altijd op de zon) erbij te horen. 

De zonnepanelen-elektrische warmwaterboiler en de wasmachineaansluiting zijn handig ondergebracht in de inpandige berging, rechts van de entree.

bungalow-interieur.jpg

4 persoon vrijstaande bungalow vanaf €251.000,- excl. BTW

  • Prachtige stenen vier persoons-vakantiewoningen

  • Gelijkvloers bungalow ideaal voor gezin en ouderen of mindervalide

  • Twee  slaapkamers

  • Op eigen grond met eigen parkeerplaats

  • Volledig eigen gebruik en mogelijkheid tot verzorgen van verhuur via Roompot

  • Inclusief geheel verzorgde aanleg van je tuin en inrichting van je terras, met optie tot een compleet interieur pakket.

  • Mogelijkheid tot financiering tot 75% van de koopsom

WIJ HEBBEN NOG ZO VEEL TE VERTELLEN OVER ONS PARK EN DE WONINGEN...

bottom of page